lموانع طبيعي و سيطره جغرافيايي:
پاتوق جوانان
سایت علمی ، فرهنگی ، سیاسی ، دفاعی

 

الشروق نوشت: چه بسيار كه در مقابل شكست سريع عراق در دو جنگ اول و دوم خليج فارس سرگردان مانديم. چون عراق نمونه بسيار ايده‌آلي براي توطئه‌چينان آمريكايي و صهيونيستي بود. حتي برنامه‌هاي حمله به ايران بسيار شبيه طرح‌هايي است كه در دو سال 1991 و 2003 در عراق اجرا شد.

الشروق تصريح كرد: ولي از همين جا، ناداني و غرور توطئه‌چيناني را كه از حقيقتي به نام تفاوت اوضاع جغرافيايي عراق و آمريكا، غافل شدند، مشاهده مي‌كنيم. همچنانكه اوضاع خود مهاجمان نيز كاملا با اوضاع زمان اشغال عراق متفاوت است.

الشروق نوشت: بحث را از مهم‌ترين شرط درگيري آغاز مي‌كنيم و آن موقعيت و مكان جغرافيايي است كه كارشناسان نظامي آن را «ميدان درگيري» مي‌نامند. عراق با موقعيت جغرافيايي كاملا بازي كه داشت هدفي آسان براي دشمنان به حساب مي‌آمد و به اين دليل كه از شش جهت هم مرز با شش كشوري بود كه در زمان جنگ، دشمن آن بودند، تمام برنامه‌ها و نقشه‌هايش براي دشمن آشكار و لو رفته بود. علاوه بر اين نيروهايش نيز در مرزها پراكنده بود.

همچنين عراق مرز آبي كمتر از 70 مايل داشت و در حقيقت فاقد ضلع سوم نيروي كامل نظامي يعني ناوگان دريايي بود. چرا كه وظيفه ناوگان دريايي دور كردن ميدان درگيري از عمق راهبردي خاك كشور است و در مقابل وارد كردن ضربه كاري به عمق موقعيت دشمن.

اين در حالي است كه ايران برخلاف عراق سرزميني با مرزهاي طبيعي مستحكمي است كه ناهمواري‌ها، پستي و بلندي‌هاي خود مانعي در برابر حمله زميني و انتقال نيرو از طريق درياست. علاوه بر اين ايران بوسيله ناوگان دريايي خود بخش شرق خليج فارس را در اختيار دارد. اين مرزهاي آبي ايران كه ويژگي‌هاي خاص خود را دارد باعث به وجود آمدن ناوگان دريايي پيشرفته‌اي شده است كه قادر به چالش با قدرت‌ آمريكا در خليج فارس است و حتي مي‌تواند موجوديت دريايي آمريكا را در منطقه به خطر بياندازد. علاوه بر اين قدرت ايران در تنگه راهبردي هرمز كه حدود 60 درصد نفت جهان از آنجا عبور مي‌كند، بيشتر از آمريكاست.


الشروق افزود: اين عوامل جغرافيايي بدون هيچ هزينه‌اي، حق طبيعي ايران شده است و يكي از مهم‌ترين دلايل درگيري مسلحانه همين امر است كه قدرت‌هاي غاصب غربي تلاش مي‌كنند اين امتياز را از ايران بگيرند.

*حكومت عادلانه و همبستگي داخلي

الشروق نوشت: در زماني كه مخالفان و اپوزيسيون عراقي و تفرقه دروني عراق يكي از برگ‌هاي برنده‌اي بود كه اشغالگران براي ساقط كردن عراق از آن بهره بردند، در مقابل ملت ايران منسجم، و متحد و با رهبران خود همبستگي عجيبي دارد. تعجب بسيار زود از بين مي‌رود زماني كه مي‌بينيم رئيس جمهور اين كشور در لباس‌هايي غير فاخر ظاهر مي شود و شاهديم كه به دور از زرق و برق، خودروها و هواپيماهاي ويژه و خاص را رد مي‌كند.
الشروق افزود: ما در اينجا نمي‌خواهيم درباره رئيس‌جمهور ايران به اعجاب سخن بگوييم بلكه قصد ما از بيان اين كلمات بيان عوامل اتحاد ملت و دولت ايران و همبستگي آنان در جنگ و صلح است.

اين روزنامه الجزائري افزود: اين اتحاد همان اتحادي است كه واشنگتن، تل آويو و مزدوران آنها در منطقه تاكنون صدها ميليون دلار و ساعت‌ها وقت، صرف كرده‌اند تا اين اتحاد را از بين ببرند ولي اكنون 3 دهه است كه همه درگيري‌هاي نظامي كه در منطقه براي بي‌ثبات كردن عرصه داخلي ايران به راه انداخته شده شكست خورده است و نتوانسته است رهبري انقلاب اسلامي را از ملت ايران جدا كند.

الشروق افزود: در مقابل انقلاب [ايران] توانسته است از ظرفيت ملت براي دفاع از آرمان‌هاي امت استفاده كند.
همچنين دستگاه‌هاي امنيتي ايران قدرتمند‌ترين دستگاه امنيتي منطقه شده‌اند و در بسياري از درگيري‌ها بر همتايان غربي و آمريكايي خود پيروز شده‌اند. بدين وسيله است كه در مقابل همه توطئه‌ها، چتري حمايتي براي ملت ايران به وجود آمده است.

* پيمان‌هاي راهبردي و چتر بين‌المللي:

برخلاف عراق كه صدام حسين در زمينه پيمان‌هاي قدرتمند بين‌المللي و چاره‌ساز سرمايه‌گذاري نكرد، مي‌بينيم ايران، در اين زمينه و ايجاد پشتيبان براي خود بسيار موفقيت‌آميز عمل كرده است. خاك ايران ميداني براي طرح‌هاي بزرگ بين‌المللي است و روس‌ها ايران را تواناترين كشور در منطقه مي‌دانند كه قادر است هيمنه و شكوه آمريكا را در هم بشكند و چين كه نفت ايران چرخ صنعت آن را مي چرخاند،‌ 80 درصد نفت خود را از ايران تامين مي‌كند. همه اين قدرت‌هاي بين‌المللي باعث شده است تا واشنگتن از ايجاد اتحاد نظامي عليه ايران درمانده شود و حتي برخي از اين قدرت‌ها آماده‌اند براي ايران بجنگند.

* امپراتوري آمريكا زير سايه رحم ايران:

الشروق با اشاره به جنگ عراق افزود: آمريكا و متحدانش الان در عراق عملا در وضعي هستند كه نمي‌توانند وارد جنگ طولاني با ايران شوند. علاوه بر اين ارتش آمريكا در عمليات‌هاي عراق از پاي درآمده است. بنا بر اين گزارش، پس از 5 سال اشغال عراق، آمريكا از بازسازي و مستقر كردن ارتش خود در سراسر عراق عاجز مانده است و يكي از اسراري كه واشنگتن اين امر را مخفي مي‌كند اين است كه نيروهاي آمريكايي در عراق هم اكنون قادر نيستند وارد جنگي تازه شوند چون پايگاه‌هاي موجود در عراق توانايي دفاع از خود را ندارد پس حال آمريكا چگونه مي‌خواهد دست به حمله و هجوم بزند؟


تهران بسيار خوب مي‌داند كه 150 هزار سرباز آمريكايي در زمان كنوني در باتلاقي واقعي هستند. از اطلاعات مهمي كه در اين خصوص مي‌رسد مي‌توان فهميد كه ايران خوب مي‌دانست كه گرفتار شدن آمريكا در اشغال عراق، به مثابه ضربه‌اي كاري بر پيكره هيمنه و سلطه آمريكاست. حتي طرح‌هاي تاكتيكي ايران كه پس از اشغال عراق اجرا شده است موفق شده است همه نيروهاي آمريكا را در تيررس خود قرار دهد.


الشروق افزود: ايران به راحتي مي‌تواند پايگاه‌هاي آمريكا را در عراق نابود كند ولي ايران توانست مقاومت را در برابر اشغالگران در عراق با تجربه و درايت فراوان اداره و كنترل كند زيرا با اين شيوه نتايج بسيار بيشتري به دست آمده است كه مهم‌تر از همه، فروپاشي روحيه سربازاني است كه به ماموريت‌هايي آسان_ كه به لطف تكنولوژي پيشرفته آمريكا و دو دستگي جامعه جهاني در قبال جنگ منطقه_، عادت كرده بودند.
الشروق نوشت: ولي امروز دنيا از طريق رسانه‌ها شاهد ضربه‌هايي است كه «امپراتوري كبير» در عراق دريافت مي‌كند.

* 30 سال آمادگي براي رويارويي

الشروق نوشت: رهبران انقلاب اسلامي ايران از زمان سقوط رژيم شاه كه متحد آمريكا و اسرائيل بود، به خوبي مي‌دانند كه رويارويي با دشمنان اسلام روزي فرا خواهد رسيد و اين امر روزي به وقوع مي‌پيوندد. بنابراين فراهم آوردن مقدمات و آمادگي‌هاي نظامي اين رويداد احتمالي از 30 سال پيش آغاز شده است.

ايراني‌ها از گذشته بسيار خوب آموخته‌اند كه وابسته به كشورهاي صادر كننده سلاح نباشند به ويژه اينكه سلاح بين المللي دائما بسته به چانه‌زني‌ها و پرداخت پول بيشتر است، به همين دليل ايران تصميم گرفت در اين زمينه به خود تكيه كند و صنعت نظامي خود را پيشرفته كند. در نتيجه سلاح ايراني توانايي پايداري را يافت و حتي در برخي زمينه‌ها بر سلاح آمريكايي برتري يافت و با وجودي كه در جنگ تحميلي 8 ساله كه دنيا مقابل ايران ايستاد و تلاش كرد دولت ايران را ساقط كند، ايران از جنگ عراق مرحله جديدي را آغاز كرد و آن تولد قدرت نظامي ايران بود.

* ذخاير موشكي ايران، قدرت كوبنده

زماني كه مقامات ايراني آزمايش موفقيت آميز موشك "عاشورا" را اعلام كردند، در واشنگتن و تل آويو بلوايي بر پا شد مبني بر اينكه موشك جديد ايران از لحاظ تكنولوژي قادر است به هر هدف آمريكايي در شرق اروپا و هر هدف صهيونيستي برخورد كند و در محل برخورد ويراني گسترده‌اي را ايجاد كند.


الشروق افزود: اين موشك تاج صنعت موشك ايران شد به طوري كه سران نظامي ايران در رويارويي احتمالي آينده بر آن تاكيد كرده‌اند.


اين روزنامه الجزايري افزود: عاشورا موشكي بالستيك با برد ميان 2 تا 2 هزار و پانصد كيلومتر است كه قابليت حمل كلاهك غيركلاسيك را دارد. ديگر موشك بالستيك و نزديك به عاشورا از خانواده شهاب است كه دور بردترين آن شهاب 3 با 1300 كيلومتر برد است و اين به معناي پوشش كامل رژيم صهيونيستي است. البته ايران توانست با اصلاح آن برد آن را به 1800 كيلومتر افزايش بدهد.

الشروق نوشت: موشك عاشورا آنقدر دقيق و داراي فن‌آوري خوب است كه يكي از برگ‌هاي برنده و غافلگير كننده ايران در جنگ احتمالي به شمار مي‌رود.


ايران شمار زيادي از آن را به سرعت توليد كرده و آنها را آماده و نشانه رفته به سوي مراكز حساس رژيم صهيونيستي قرار داده است. كه از جمله اين مراكز و نقاط حساس تاسيسات هسته‌اي "ديمونا" است در حالي كه ساير موشك‌هاي ايران به سوي تمام پايگاه‌هاي آمريكا در منطقه نشانه گرفته شده است به طوري كه دستكم براي هر پايگاه 5 موشك قرار داده شده است.


از سوي ديگر، خانواده موشك‌هاي ايران داراي انواع سلاح‌هاي مرگبار است كه شامل سلاح‌هاي دفاعي و ضد زرهي و ... مي‌شود و نكته مهم اين است كه همه اين سلاح‌ها ساخت بومي ايران و فن‌آوري آن براي دشمنان ناشناخته است، همچنانكه نوع و نتيجه آن جز در درگيري‌هاي احتمالي آينده شناخته نخواهد شد.

* نابود كردن تاسيسات هسته‌اي صهيونيستي و پايگاه‌هاي آمريكايي:

الشروق افزود: موشك قدر با برد 1119 مايل ، يكي ديگر از موشك‌هاي ايران است كه از لحاظ سرعت جز سريع‌ترين موشك‌هاي دنياست و قادر است بر تمام رادارها و موشك‌هاي ضد موشك فائق آيد. در نتيجه هر چقدر قدرت سامانه دفاعي ضد موشك دشمن قوي باشد، اين موشك به هدف اصابت مي‌كند.

بنا بر اين گزارش، ايران صدها فروند موشك "قدر" در اختيار دارد و با پيشرفته كردن آن توانسته است قدرت حمله به ناوگان دريايي آمريكا را به دست آورد.

الشروق افزود: كارشناسان ايراني تاكيد مي‌كنند موشك قدر قادر است در دقايق نخست درگيري همه بخش‌هاي ناوگان دريايي آمريكا را غرق كند. سامانه موشك زمين به زمين ايران بر اساس سامانه "تورام 1 " عمل مي‌كند كه قادر است چند هدف متحرك يا ثابت را همزمان بزند، ولي آنچه ويژگي‌ بارز موشك‌هاي ايراني است، فن آوري داخلي و بومي كارشناسان ايران است كه بسيار دقيق تر و ويرانگرتر است.

بنا بر گزارش روزنامه الشروق، اين سامانه موشكي شامل انواع زير است: الف) كوتاه برد: عقاب 35 كيلومتر، شهاب 1 با برد 350 كيلومتر، شهاب 2 با برد 750 كيومتر، فاتح 100 تا 250 كيلومتر، زلزال 2 با برد 200 كيلومتر، زلزال 3 با برد 400 كيلومتر.

ب) ميان برد: كه برد اين موشك‌ها ميان هزار تا 3 هزار كيلومتر است كه از جمله آن مي‌توان شهاب 2 و 3 را نام برد كه برد آن از 300 تا هزار و 300 كيلومتر است. همچنين موشك فجر 3 نيز از نوع ديگر ميان برد است.

علاوه بر اين، موشك‌هاي فوق ميان بردي وجود دارد كه برد آن ميان 3300 تا 5500 كيلومتر است و از جمله آن مي‌توان به قدر 110 اشاره كرد كه با اصلاحاتي كه ايران روي آن انجام داده است برد آن به 3 هزار كيلومتر رسيده است.

ج) موشك‌هاي دور برد: كه از جمله آن شهاب 4 و شهاب 5 است كه ايران همچنان براي پيشرفته تر كردن آن تلاش مي‌كند. انتظار مي‌رود برد آن به زودي به فاصله‌اي بيشتر از 5 هزار كيلومتر برسد.

الشروق نوشت: علاوه بر اين موشك‌ها، ايران سامانه دفاعي موشكي هم در اختيار دارد مانند موشك‌هاي دفاعي هوايي حامل "ميثاق 1 و 2" است كه فن‌آوري آن به حدي رسيده است كه مي‌تواند جنگنده‌هاي مدرن را سرنگون كند و با بمب‌هاي هوشمند نيز مقابله نمايد.

از سوي ديگر ايران داراي موشك‌هاي ضد تانك "طوفان 1 و 2" و موشك "رعد" و "صاعقه" است كه كليه تانك‌هاي زرهي پيشرفته قادر به مقاومت در برابر كلاهك ويرانگر بزرگ آن نيست. علاوه بر اين ايران موشك‌هايي در اختيار دارد كه ويژه نيروهاي دريايي است و از جمله آن مي‌توان به موشك "نور" با برد 200 كيلومتر، "كوثر" و "حوت" اشاره كرد كه قادر است زيردريايي‌هاي آمريكايي و صهيونيستي را به سادگي نابود كند.

الشروق تاكيد كرد: مطالعات غرب نشان داده است كه اين سامانه موشكي ايران قادر است تمام قسمت‌هاي ناوگان دريايي آمريكا را در خليج فارس متلاشي و به لاشه كشتي و ناو تبديل كند.

*طرح هجوم زميني به عمق خاك عراق

الشروق در اين پژوهش خود تاكيد مي‌كند، ايران در جنگ احتمالي با آمريكا ديگر براي دفع خطر از خاك خود به خلق راهكارهاي مقابله با تكنولوژي آمريكا بسنده نمي‌كند. بلكه طرح‌هاي جنگي آن تاكيد مي‌كند كه وقتي آمريكا پرچم سفيد خود را بالا مي برد ايران پيروزي زود هنگام خود را اعلام نخواهد كرد تا اينكه حضور آمريكا را به طور كلي در منطقه برچيند.

بنا بر اين گزارش، به همين دليل طرح‌ها و برنامه هايي كه ايران اسلامي از دو سال پيش تاكنون در دستور كار خود قرار داده است نشان مي‌دهد بيش از صد هزار رزمنده به پشتيباني ده‌ها هزار رزمنده داخل عراق، آماده در نورديدن پايگاه‌هاي آمريكايي و به اسارات گرفتن سربازان زنده آمريكا هستند و اين عملياتي است كه مهم‌ترين بخش درگيري به شمار مي‌رود و به موجب آن مي‌توان گفت نه فقط به اشغال نظامي آمريكا بلكه به اشغال سياسي منطقه نيز پايان خواهد داد.






ارسال شده در تاریخ : 26 ارديبهشت 1394برچسب:, :: 0:32 :: توسط : محمد مهدی محسنی

آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 110
بازدید دیروز : 20
بازدید هفته : 3365
بازدید ماه : 8395
بازدید کل : 275237
تعداد مطالب : 2393
تعداد نظرات : 191
تعداد آنلاین : 1


استخاره آنلاین با قرآن کریم


فال حافظ

href=

كد موسيقي براي وبلاگ

دوست قرآنی